Ce puteti face prin zona

Plaja de la Neptun

Plaja Neptun – Olimp are mai multe sectoare, prin care fiecare turist poate descoperi o locatie perfecta in care sa-si petreaca zilele de vacanta. Unele sectoare ale plajei sunt private si  ofera acces la spatii amenajate cu sezlonguri.

Plaja Neptun este una din cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc: La Steaguri si se continua cu plaja din Jupiter in partea de sud si cu plaja din Olimp in partea de nord , dar fara a comunica cu cea din Olimp de care este despartita de o zona care apartine Guvernului Romaniei. Toate plajele sunt amenajate si curate, iar multe dintre ele au terenuri de sport pe plaja, pentru pasionatii de volei si fotbal. Plaja statiunii Neptun are o latime medie ( 30 – 100m) cu un nisip bun, apa curata si multe posibilitati de agrement si servicii diverse.
 

Plaja de la Neptun

Plaja de la Neptun

modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti, dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati: