Politica de confidentialitate

1. Declaratie

Toate textele si pozele de pe acest site se afla in proprietatea Pantheon Hotels. Orice copiere va fi pedepsita conform legilor in vigoare. Pentru orice tip de preluare de informatie va rugam sa ne contactati pentru a ne cere acordul scris sau prin intermediul emailului.  

Pantheon Hotels va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

 

2. Colectarea si utilizarea informatiei

Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, furnizarea de servicii si efectuarea tranzactiei comerciale cu firma noastra.

Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului site-ului nostru sunt: furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului si furnizorii de servicii bancare.

 

3. Formularul de contact

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.

 

4. Newsletter

Utilizatorul are dreptul sa se aboneze/ dezaboneze la/de la newsletter.

Orice modificare a informatiilor referitoare la Pantheon Hotels va fi prezentata pe aceasta pagina.

Daca utilizatorul doreste sa primeasca newsletter-ul firmei, vom cere adresa de e-mail.

 

5. Cerere oferta

Un alt tip de formular pe care o sa-l gasiti pe site-ul nostru este cererea de oferta. Pentru a va oferi cel mai bun pret avem nevoie de informatii ca: telefon, email, perioada in care doriti sa va gazduim la una din locatiile noastre si alte detalii legate de cazare. Toate aceste informatii sunt pastrate pentru a putea incheia contractual de inchiriere si sunt strict confidentiale.

 

6. Securitate

Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

 

7. Anuntarea modificarilor

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe aceasta astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

 

8. Drepturile tale ca utilizator al site-ului

Conform Legii 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de lege: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

9.Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date

Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email la Pantheon Hotels cu subiectul “stergere date personale”. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

 

10. Cadru legal

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor romanesti in vigoare.

trimite solicitarea

Tipurile de solicitare pe care le puteti cere sunt:

  • Cereti datele dumneavoastra (O sa fie trimise pe adresa dumneavoastra de email toate informatiile legate de aceasta adresa pe care le avem din interactiunea cu site-ul nostru.)
  • Faceti modificari in optiunile de utilizare ale datelor (mentionati modificarile cerute in formular)
  • Stergeti datele (Prin aceasta solicitare va vom sterge din baza de date toate informatiile contului dumneavoastra pe care le gasim.)

modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti, dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati: